Betaal achteraf met Klarna

Gratis verzending v.a. €29,99*

Vragen en Klachten

vragen en klachten

WAAR KAN IK DE ALGEMENE VOORWAARDEN VINDEN?
Via de volgende link www.zatthujewelry/pages/algemene-voorwaarden/ vind je alle algemene voorwaarden welke betrekking hebben op de Zatthu webshop.

 

HOE LANG HEB IK GARANTIE OP MIJN ARTIKEL? 
We bieden 6 maanden garantie op onze sieraden. Deze garantie is van toepassing op fabricagefouten. Schade ontstaan door gebruik of slijtage vallen niet binnen deze garantie. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk het sieraad goed te onderhouden. Een artikel valt niet onder de garantie indien er een onderhoudsmiddel is gebruikt welke niet geschikt is voor sieraden.

 

HOE ONDERHOUD IK MIJN SIERADEN?
Wil je langdurig plezier houden van je sieraden? Dan deel ik graag deze tips met je:

  • Doe je sieraden af als je gaat slapen, sporten of douchen. Transpiratie en vocht is nooit goed voor sieraden.
  • Bescherm je sieraad ook tegen stoffen als bleekwater, cremes, parfum, haarlak en alcohol.
  • Regelmatig gebruik van een poetsdoek voorkomt dat het metaal verkleurt en laat het mooi glanzen.
  • Sieraden moeten uit de buurt van natuurlijk zonlicht en warmte worden bewaard. Het beste is om je sieraden in een beschermende (gevoerde) sieradendoos te bewaren.

 

HOE MAAK IK EEN ACCOUNT AAN?
Je kunt een Zatthu account aanmaken door rechts bovenin het scherm op registreren te klikken. Tevens kun je een account aanmaken wanneer je voor het eerst een bestelling plaatst. 

 

IK BEN MIJN WACHTWOORD VERGETEN, WAT NU?
Klik bij het inloggen op de wachtwoord vergeten link. Voer vervolgens je e-mailadres in. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met hierin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te maken. Wil het toch niet lukken? Neem dan contact op met de klantenservice via onze chat of het contactformulier. Wij kunnen het wachtwoord dan handmatig voor je aanpassen.

 

HOE GEBRUIK IK MIJN KORTINGSCODE?
Een kortingscode geeft eenmalig korting op een online aankoop. Let op: deze kan na het plaatsen van de bestelling niet meer worden toegevoegd. Je kunt de kortingscode toevoegen aan je winkelmand in het daarvoor bestemde invulveld. Let op: de kortingscode is slechts eenmalig te gebruiken en zal na gebruik komen te vervallen. Wanneer het kortingsbedrag en het factuurbedrag niet overeenkomen, dien je het openstaande bedrag via een van de betaalmethodes te voldoen.

 

HOE KAN IK EEN KLACHT INDIENEN?
Het kan zijn dat je een klacht hebt over zatthujewelry.com. Dat vind ik heel vervelend en dat wil ik graag samen met jou oplossen! Kwaliteit en service zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Ik wil dat je tevreden over Zatthu bent en met enthousiasme kunt spreken over het assortiment, de communicatie, de verzending en mijn service! Daarom doe ik er alles aan om de klacht naar tevredenheid af te handelen. Ik zie je klacht als een uitdaging en aanleiding om de communicatie, service en kwaliteit te verbeteren.

Je kunt je klacht indienen via onze klantenservice of via de Geschillencommissie van het Europese ODR Platform.

Indien je een klacht hebt over een online aankoop dan kun je een mail sturen via het contactformulier met de volgende gegevens:

– Wat is de klacht

– Waar en wanneer heb je het product gekocht. Indien het een online bestelling betreft kun je het ordernummer doorgeven

– Foto’s van de klacht, inclusief een geheelaanzicht van het artikel

 

HOE WORDT MIJN KLACHT BEHANDELD? 
Ik streef naar een snelle afwikkeling van de klacht (binnen 14 dagen ontvang je een reactie)

  • Ik onderzoek de oorzaak van de klacht
  • Ik neem contact met je op om een oplossing voor te leggen
  • Ik geef opvolging aan de gemaakte afspraken Ik gebruik de ervaring om de klacht in de toekomst te voorkomen.