Betaal achteraf met Klarna

Gratis verzending v.a. €29,99*

about zatthu jewelry

Our Story

Step into our world of treasures

#zatthulicious

  • about zatthu
  • about zatthu
  • about zatthu

It started with Love

Mijn liefde voor het ontwerpen en maken van sieraden begon al toen ik nog maar een kleuter was! Van houten kralen, die ik waarschijnlijk voor mijn 4e verjaardag had gekregen, reigde ik een lange ketting. Die wilde ik echt niet meer af doen, zo mooi vond ik hem.

De passie is nooit meer over gegaan en in 2015 ben ik mij full-time gaan richten op Zatthu. Geen seconde spijt van gehad, ze zeggen niet voor niets “als je van je hobby je werk maakt, dan hoef je nooit meer te werken”.

about zatthu

Onze filosofie

Sieraden kunnen veel vertellen over je persoonlijkheid; een opvallende ketting staat voor gedurfd en kleine oorknopjes staan voor bescheidenheid. De keus voor je sieraden hangt dus vaak samen met je persoonlijkheid maar ook met het moment van de dag. In welke mood ben je en waar ga je naar toe? Met dit in gedachten ontwerp ik met veel passie en creativiteit uiteenlopende collecties waarin vrouwelijkheid en elegantie de boventoon voeren. Uitbundige oorbellen die opvallen, tijdloze eyecatching armbandjes, vrouwelijke kettingen met een moderne twist maar ook strakke en basic designs zoals ringen en de collectie fine jewelry.

You'll love shopping with us Jouw bestelling altijd verpakt als cadeau Nieuwe Collectie Online Achteraf betalen met Klarna
Jodi statement oorbellen zwart met zirkonia

Exclusief & Handgemaakt

Ik probeer met mijn ontwerpen exclusiviteit te bieden, geen 13 in een dozijn sieraden. In de wereld van de sieraden is ontzettend veel te vinden, maar vaak veel van hetzelfde. Dat is jammer want je kunt jezelf juist onderscheiden door het dragen van sieraden die niet iedereen heeft of overal te koop zijn.

Meer en meer zijn mensen op zoek naar authenticiteit en ik hoop dat het dragen van mijn sieraden hiertoe bijdraagt!

Lieve groet,
Maureen

gift wrapping

Ready to Gift

Jouw favoriete sieraad komt in een mooi sieraaddoosje, zodat je altijd je sieraad op een mooie plek kunt bewaren wanneer je het niet draagt. (As if... !) Daarnaast wordt het ook nog eens mooi ingepakt, klaar om cadeau te geven aan een dierbare die ook iets moois verdient.