Betaal achteraf met Klarna

Gratis verzending v.a. €29,99*

Betalen

betalen

Betalingen worden afgehandeld door onze partner Shopify Payments. We bieden de volgende betaalmethoden aan:

 

IDEAL
Betalen met iDeal betekent dat je het gevraagde bedrag online via je eigen bank betaalt. Dit gaat makkelijk en volgens dezelfde beveiligingseisen als jouw bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. De service is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, ING, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, Bunq, MoneyYou en Svenska Handelsbanken.

 

PAYPAL
Betalen met PayPal gebeurt via een door jouw aangemaakte PayPal-rekening. Na het kiezen voor deze betalingsmogelijkheid wordt je doorgeleid naar PayPal waar je met jouw e-mail adres en PayPal-wachtwoord kunt betalen. Bij deze betalingsmogelijkheid hoef je dus nooit meer bankrekeninggegevens of creditcard gegevens te tonen.

 

KLARNA (achteraf betalen)
Bestel online en betaal achteraf wat je wilt houden. Betalen met Klarna is heel gemakkelijk. Je bestelt en ontvangt wat je nodig hebt en selecteert tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met ‘Klarna’. Na ontvangst van je bestelling hoef je alleen te betalen wat je wilt houden. Van Klarna ontvang je een handige factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen betaalt. Zo heb je geen gedoe met vooruit betalen terwijl je nog op je bestelling wacht! Zo simpel is het!

AANKOOP VIA KLARNA AFGEKEURD
Klarna voert voor alle bestellingen een check uit. Voor vragen over de achteraf betaling of de bestelling via Klarna die niet wordt goedgekeurd, neem je contact op met Klarna via 020-8082852 of de chat via www.klarna.nl/klantenservice. Klarna is 24/7 bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Meer informatie vind je op www.klarna.nl.  

 

BANCONTACT
Woon je in België en heb je een Bancontact kaart? Voer dan bij het afrekenen het nummer en de vervaldatum van je Bancontact kaart in. Je wordt dan doorgeleid naar het online banking systeem van je bank.

 

CREDIT CARD
Je kunt je creditcardgegevens veilig invoeren via onze beveiligde SSL-procedure. Wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte en vlekkeloze afhandeling. We accepteren American Express, MasterCard en Visa. Zodra de maatschappij je betaling heeft goedgekeurd, versturen we de bestelling.

 

MISLUKTE BETALING
Wanneer een betaling mislukt is, dan sturen wij automatisch een mail dat we de betaling niet hebben ontvangen. Via de link in de mail kom je terecht in de winkelwagen en kan je de bestelling alsnog voldoen. Wanneer je geen mail hebt ontvangen, de betaling mislukt weer of de kortingscode of giftcard werkt niet meer, neem in dat geval even contact op met de klantenservice, wij helpen je graag verder! 

Wanneer wij je betaling hebben ontvangen, zullen wij je bestelling zo snel mogelijk verwerken. 

De niet betaalde order wordt niet verstuurd en beschouwen we als geannuleerd, tenzij deze via de bovengenoemde link alsnog wordt betaald. 

Wil je de bestelling niet meer ontvangen of heb je inmiddels al een nieuwe bestelling geplaatst? Je hoeft dan geen actie te ondernemen. Deze niet-betaalde bestelling beschouwen we dan als geannuleerd.